Анет Мишел (Anette Michel)

Пълно име: Анет Мишел Карийо (Anette Michel Carrillo)
Дата на раждане: 30 Юни 1971 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Гуадалахара, Халиско, Мексико
Родители: майка - Соледад
Близки: баба - Лусия Райас, брат – Серхио и сестра – Вивиана Мишел
Височина: 174 см

Рейтинг:  7.30  (81 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Анет започва като модел в Гуадалахара. На 14 години започва с изявите си като модел, тъй като се налага да помага в дома с разходите. По-късно, Анет се премества в Мексико сити, където има невероятния шанс да работи като модел за известната агенция за модели „Contempo“. Благодарение на тази агенция, Анет получава шанса да води телевизионното шоу „Hollywood DF“.

През 1996 година Анет получава предложение да участва в проекта на TV Azteca „Al norte del corazon“. Тя отхвърля ролята, страхувайки се от провал с толкова трудна роля. По-късно получава предложение за участие в същата теленовела, но в друга роля – тази на главната героиня, Анхела Медина. В тази теленовела тя се снима с бившия си съпруг, Хорхе Луис Пила.

През 1997 година Анет получава предложение и приема да играе в пиесата „Que lio con las petacas“. През юли 1998 година тя и Алан Тачер водят телевизионната програма „Tempranito“, което се излъчва през почивните дни. През същата година, Анет е поканена в Париж да се изявява на модния подиум като можел на дизайнера Армано Мафуд (Armando Maffud).

През януари 1999 година, Анет Мишел напуска телевизионната програма, за да играе отново. Този път играе с Ектор Собрерон в теленовелата „Мареа Брава“, изцяло снимана в Пуерто Ваярта, Халиско. След края на снимките, Анет се връща в Мексико сити в очакване на нови предложения. Още веднъж се изявява като водеща на телевизионната програма „Tempranito“. През февруари 2001 година, Анет се включва в началото на снимките на теленовелата „Когато бъдеш моя“, в която снима заедно със Силвия Наваро и Серхио Басаняс.

Източник: www.wikipedia.org , www.imdb.com