Диего Кадавид (Diego Cadavid)

Пълно име: Диего Андрес Кадавид (Diego Andres Cadavid)
Дата на раждане: 8 Декември 1978 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Меделин, Колумбия

Рейтинг:  7.50  (10 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Диего Кадавид е колумбийски актьор и фотограф.

Диего Кадавид винаги е постигал това, което иска. Той дори не е подозирал преди години, когато се премества с брат си и майка си от Меделин в столицата, че един ден ще стане популярен актьор, когото ще разпознават навсякъде. Въпреки че е израснал без баща, Диего никога не се е отклонявал от правия път и никога не е позволил улицата да го завладее.

В началото, след като се преместват в Богота, Диего започва работа като сервитьор в различни дискотеки. Въпреки превратностите на живота, той винаги е бил увлечен по изкуството. Той посещава различни курсове по актьорство. Без да се отдалечава от изкуствата, той записва специалност Обществени връзки в университета.

Благодарение на изявите му в Свободния театър в Богота, той получава възможността да работи в телевизията. След като работи в различни телевизионни програми, той дебютира и в теленовелите. И сега, след натрупания опит, Диего Кадавид е наясно, че това е професия, която изисква постоянни саможертви и трябва постоянно да учи и да се развива, да не разчита на постиженията си.

Източник: www.colarte.com