Марсела Мар (Marcela Mar)

Пълно име: Марсела Гардеасабал (Marcela Gardeazábal)
Дата на раждане: 16 Март 1979 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Богота, Колумбия
Съпруг/а: Грегорио Перния
Деца: син - Емилио

Рейтинг:  7.06  (177 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Марсела Мар започва своето театрално образование на 8 годишна възраст, когато нейните родители я записват в националния театър на Богота и от тогава, тя спечелва сърцата на зрителите със своите изяви на сцената, във филмите и в телевизията.

Заедно с Националния театър на Богота, Марсела Мар обикаля не само Колумби, но и в чужди градове, сред които Панама, Маями и Ню Йорк.

Въпреки че има зад гърба си двадесет години стаж, Марсела споделя, че има усещането, че тепърва започва нейната артистична кариера.

Марсела Мар е активен член на фондацията „Rayito del Sol", която подпомага хора в затруднено здравословно състояние в окръг El Choco в Колумбия.

Как се промени!

Марсела Гардеасабал се променя, но не само името си. Много малко е останало от момичето, което дебютира на 14 години. Между 1993 и 2007 година, тази жителка на Богота израства като актриса и се развива като жена, след като ражда сина си Емилиано от съпруга си Грегорио Перния.

Снима се в няколко успешни теленовели и ролята й в теленовелата „Todos quieren con Marilyn" й носи най-престижната награда в Колумбия.

Марсела Мар, нейното ново име, е първата крачка към международна кариера. С него се записва в актьорския състав на филма „Satanás". Самата тя обяснява смяната на името си това, че „Мар" се произнася много по-лесно от нейното име. А и тя е зодия Риби и по някакъв начин е свързана с морето (на испански Mar означава море).

Промяната носи на Марсела Мар и първата главна роля - в теленовелата „Чиста кръв". След това тя се снима във филма „Любов по време на холера".

Кестенява или руса, с права или къдрава коса, с или без грим, с цветни контактни лещи или с естествените си кафяви очи, Марсела Мар винаги ще бъде свързвана с идеала за красота, която е в опасна комбинация с чувственост и нежност. С всяка изминала година, тя става по-красива. Може би това се дължи на козметиката, която използва, или на факта, че тя е почитателка на здравословната храна (тя е вегетарианка) и упражненията.

Източник: www.colarte.com