Серхио Каталан (Sergio Catalán)

Пълно име: Серхио Енрике Каталан Рочин (Sergio Enrique Catalan Rochin)
Месторождение: Сан Игнасио де Синалоа, Мексико
Семейно положението: разведен

Рейтинг:  6.90  (31 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден на 22 април.

От съвсем млад, Серхио Каталан се изявява и става популярен. Освен актьор, той е и музикант.