Тайната на семейство Греко (El secreto de la familia Greco)

Историята се развива през 80-те години на миналия век, когато семейство Греко придобива своите пари чрез отвличане на богати хора, за освобождаването на които получават големи суми като откуп, но в крайна сметка, трима са отвлечени и убити. Този факт е причината елита на обществото да се чувства в опасност.

Сериалът разказва историята на семейство Греко – семейство, което на външен вид е традиционно семейство, а всъщност е престъпен клан.

Акилес Греко е дисциплиниран и авторитарен военен в оставка, който е готов на всичко, за да запази статута на семейството си. Той е женен за Марта – амбициозна жена, с която има четири деца. За да постигне властта, за която той и съпругата му мечтаят, Акилес започва много доходоносен бизнес.

Домът на семейството се превръща в оперативен център  и малко по малко става ясно с какво наистина се занимават тези хора: една семейна организация, отговорна за отвличането, измъчването и убийствата на заможни хора, за чието освобождаване искат милиони като откуп.

В крайна сметка, когато получават исканите пари, вместо да освободят своите затворници – влиятелни хора от техния социален кръг и приятели на децата им, ги убиват...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/El_secreto_de_la_familia_Greco , https://www.vogue.mx/estilo-de-vida/articulo/el-secreto-de-la-familia-greco-netflix